ВАЖЛИВО!
Щоб уникнути непорозумінь з гарантійними зобов'язаннями, рекомендуємо купляти продукцію Franke в офіційного партнера ТОВ "Франке Україна"!
Офіційний партнер
ТОВ Франке Україна!
Franke Kiev.com.ua
? Багатофункціональна духова шафа
? 5 функцій
? Механічний таймер із звуковим сигналом
? Тангенціальна охолоджувальна вентиляція
? Дверцята з подвійним склом з тепловідбиваючим шаром
? 1 внутрішня лампа підсвітки
? 1 лист + 1 решітка
? Покриття листів та внутрішньої поверхні шафи сіра емаль
? Клас споживання електроенергії А
? Внутрішній об’єм 63 літри
? Потужність підключення 2700 Вт
Тангенціальна охолоджувальна вентиляція Встановлений у верхній частині духової шафи потужний тангенціальний вентилятор створює примусовий рух повітря між каркасом духовки та її внутрішніми стінками. Холодне повітря обдуває стінки шафи, створюючи термічний бар’єр, який сприяє підтриманню тепла всередині духовки. Таким чином, все тепло, яке виробляється електронагрівальними елементами, використовується для розігрівання внутрішньої порожнини духовки, в той час як бічні поверхні та дверцята лишаються холодними. |
Статичне приготування Тепло, що виробляється верхнім і нижнім нагрівальними елементами, розповсюджується рівномірно по всій духовій шафі. Ця функція ідеальна для традиційних рецептів, випікання хліба, тортів, бісквітів, печені та інших блюд, які потребують повільного приготування. |
Верхнє нагрівання В цьому режимі включається верхній нагрівальний елемент. Його можна використовувати для доведення блюд до готового стану. |
Приготування з конвекцією на двох рівнях Повітря нагрівається верхнім і нижнім нагрівальними елементами, в той час як потужній задній вентилятор створює примусову циркуляцію повітря, яка сприяє швидкому та однорідному приготуванню. Дана функція ідеально підходить для пудингів, запіканок, випічки або печені. Крім того, вона дозволяє готувати різні страви на двох рівнях одночасно, запобігаючи змішуванню запахів та смаків. |
Верхнє приготування з конвекцією Поєднання верхнього нагрівального елемента з вентилятором дозволяє отримати легку золотисту скоринку на стравах. Цю функцію рекомендовано використовувати для приготування запіканок, лазанії, овочевого або м’ясного суфле. |